Alles kantelt (Dutch Edition) - download pdf or read online

By Tomas Lieske

Wie zou zichzelf niet nog eens willen ontmoeten als klein type? Anton, vijfendertig jaar, komt op een dag zichzelf als jongen tegen op straat. De kleine jongen blijkt in de ban van Rosemarie, het Duitse meisje dat start jaren vijftig in hun gezin werd geplaatst. Maar Anton, wiens grote liefde onlangs verongelukt is, herinnert zich Rosemarie niet meer zo goed. Zijn herinneringen stemmen nauwelijks overeen met de gebeurtenissen die de kleine jongen nog maar web achter de rug heeft. Is hij dan zo veel vergeten?

In deze persoonlijke en ontroerende roman neemt Tomas Lieske ons mee op reis met de jongen, die vol is van wat hij meemaakt, en de guy, die weet wat de jongen nog te wachten staat.

Show description

Read Online or Download Alles kantelt (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Read e-book online Heimwee naar het heden (Dutch Edition) PDF

Matsier zou over een sigarenbandje een adembenemend verhaal kunnen schrijven en over drie sigarenbandjes een mystery. ' - Gerrit Komrij

Get Gloria in excelsis deo (Dutch Edition) PDF

Ondanks haar bescheiden afkomst dochter van een fruitkweker gaat Anna (1929) studeren en bouwt ze een carrière op als advocaat. Ze is succesvol, trouwt met een gynaecoloog, en krijgt zes dochters, onder wie Mare. Het jongste meisje, Elke, heeft het syndroom van Down. Dertig jaar later vraagt Mare zich af waarom zij geen herinneringen heeft aan haar vroegste kinderjaren.

We zijn onszelf niet (Dutch Edition) - download pdf or read online

Eileen, enig style van eenvoudige Ierse immigranten, wil de Amerikaanse droom van haar ouders waarmaken. Wanneer ze als jonge verpleegster Ed ontmoet, een talentvolle hersenonderzoeker die in niets lijkt op de mannen die ze tot dan toe heeft gekend, verwacht ze dat hij haar het kosmopolitische bestaan zal geven waarnaar ze zo verlangt.

Download PDF by Marjan Tulp: Leandro (Dutch Edition)

Uit liefde voor het paard besluiten Julia, Yana en Maria een probleempaard te kopen en te helpen. Het wordt hun gezamenlijke venture. Hoofdredacteur Julia schrijft over het paard in het journal Galop, paardenfluisteraar Yana traint het paard en osteopaat Maria behandelt hem. Het paard dat op hun pad komt is Leandro, een vijfjarige Akhal-teke-schimmelhengst, die in zijn geboorteland Turkmenistan in keiharde omstandigheden leefde en daar diepe trauma's aan overhield.

Extra info for Alles kantelt (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Alles kantelt (Dutch Edition) by Tomas Lieske


by Jason
4.5

Rated 4.29 of 5 – based on 9 votes