Download e-book for iPad: Babylon (Dutch Edition) by Yasmina Reza,Floor Borsboom,Eef Gratama

By Yasmina Reza,Floor Borsboom,Eef Gratama

Elisabeth Jauze, sixty two jaar oud, besluit om thuis een feest te organiseren. Ze nodigt ook haar bovenburen uit, Jean-Lino en zijn excentrieke vrouw
Lydie. De avond is een succes, maar midden in de nacht belt Jean-Lino in paniek aan en zegt dat hij zijn vrouw heeft gewurgd. Elisabeth weet niet
wat haar bezielt als ze besluit Jean-Lino te helpen het lijk in een koffer te stoppen om zo de moord te camoufl eren. Met bijtende humor en intelligentie fileert Yasmina Reza het morele vacuüm van de moderne tijd, en onze kwetsbaarheid ondanks alle overvloed en rijkdom in de wereld.

Show description

Read Online or Download Babylon (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks_1 books

Read e-book online De geldmakers (Dutch Edition) PDF

Sinds haar oprichting in 1850 wordt de Nationale financial institution van België (NBB) gezien als een van de betrouwbaarste, maar ook geheimzinnigste instellingen van het land. Na de invoering van de euro verdwenen onze Belgische briefjes en munten, en leek de NBB een relict uit het verleden. Wat is haar bestaansrecht vandaag?

Download PDF by Bart Stouten: Het huilt voor jou (Dutch Edition)

Syrië 2012. Nauwelijks een jaar geleden richtte de Syrische dictator Bashar-al-Assad voor het eerst zijn wapens op Arabische Lente-betogers. Het clash breidt stilaan uit. Borg, die on-line de jonge artistieke dokter Tewfik leerde kennen, waagt het om een bezoek te brengen aan de bedreigde regio. Hij komt terecht in de coulissen van de oorlog, waar het dagelijkse leven zich ondanks alles probeert te handhaven.

Gena Showalter,Angelique Verheijen's Hartenkoningin (The White Rabbit Chronicles) (Dutch Edition) PDF

*** Met een free of charge voorproefje van Gena Showalters nieuwe boek Eerste leven ***Alice heeft een plan. .. Alice dacht dat het ergste achter de rug used to be. Dat ze eindelijk met rust zouden worden gelaten en dat het nu echt serieus zou kunnen worden tussen haar en Cole, de leider van de zombiejagers. Tot Anima Industries, het bedrijf dat zombies gebruikt om macht te verkrijgen en daarbij over lijken gaat, opnieuw begint met zijn verraderlijke praktijken.

New PDF release: Georgië en Armenië (Dominicus landengids) (Dutch Edition)

In de Dominicus reisgids Georgië en Armenië kun je lezen over het positieve veranderingsproces wat de landen de afgelopen jaren doormaken. Veel cultureel erfgoed is gerestaureerd en de infrastructuuris flink verbeterd. Daardoor zijn deze landen een stuk toegankelijker geworden voor de toerist. Die kan hier prachtige wandel- en klimtochten maken naar nog nauwelijks betreden bergtoppen en middeleeuwse kloosters.

Extra resources for Babylon (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Babylon (Dutch Edition) by Yasmina Reza,Floor Borsboom,Eef Gratama


by Mark
4.2

Rated 4.30 of 5 – based on 43 votes