Read e-book online Afterburn/Aftershock (Dutch Edition) PDF

By Day Sylvia,Tasio Ferrand

Houd zaken en privé altijd gescheiden. Houd politieke spelletjes buiten de slaapkamer. In zekere zin lapte ik beide regels aan mijn laars toen Jackson Rutledge mijn minnaar werd. En ik kan niet zeggen dat ik niet wist waar ik aan begon.

Twee jaar later used to be hij terug, als een van de spelers in een deal die ik op het punt stond te sluiten. Sinds Jax me de rug had toegekeerd had ik als protegé van Lei Yeung, een van de slimste zakenvrouwen van long island, heel wat bijgeleerd. Ik used to be niet meer het meisje van toen, maar hij was once niets veranderd. In tegenstelling tot de eerste keer dat onze paden elkaar kruisten, wist ik precies met wie ik te maken had… en hoe verslavend zijn aanraking kon zijn.

De wereld van glamour, seks en macht used to be het speelveld van Jax – maar dit keer kende ik de regels van het spel. In de keiharde zakenwereld is er maar één regel die telt: houd je vijanden in de gaten en je ex-minnaars al helemaal…

Show description

Read Online or Download Afterburn/Aftershock (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Download e-book for kindle: De geldmakers (Dutch Edition) by Véronique Goossens

Sinds haar oprichting in 1850 wordt de Nationale financial institution van België (NBB) gezien als een van de betrouwbaarste, maar ook geheimzinnigste instellingen van het land. Na de invoering van de euro verdwenen onze Belgische briefjes en munten, en leek de NBB een relict uit het verleden. Wat is haar bestaansrecht vandaag?

Read e-book online Het huilt voor jou (Dutch Edition) PDF

Syrië 2012. Nauwelijks een jaar geleden richtte de Syrische dictator Bashar-al-Assad voor het eerst zijn wapens op Arabische Lente-betogers. Het clash breidt stilaan uit. Borg, die on-line de jonge artistieke dokter Tewfik leerde kennen, waagt het om een bezoek te brengen aan de bedreigde regio. Hij komt terecht in de coulissen van de oorlog, waar het dagelijkse leven zich ondanks alles probeert te handhaven.

Hartenkoningin (The White Rabbit Chronicles) (Dutch Edition) by Gena Showalter,Angelique Verheijen PDF

*** Met een free of charge voorproefje van Gena Showalters nieuwe boek Eerste leven ***Alice heeft een plan. .. Alice dacht dat het ergste achter de rug used to be. Dat ze eindelijk met rust zouden worden gelaten en dat het nu echt serieus zou kunnen worden tussen haar en Cole, de leider van de zombiejagers. Tot Anima Industries, het bedrijf dat zombies gebruikt om macht te verkrijgen en daarbij over lijken gaat, opnieuw begint met zijn verraderlijke praktijken.

Download e-book for iPad: Georgië en Armenië (Dominicus landengids) (Dutch Edition) by Karel Onwijn,Y.T. Bouma,Mijke Fu

In de Dominicus reisgids Georgië en Armenië kun je lezen over het positieve veranderingsproces wat de landen de afgelopen jaren doormaken. Veel cultureel erfgoed is gerestaureerd en de infrastructuuris flink verbeterd. Daardoor zijn deze landen een stuk toegankelijker geworden voor de toerist. Die kan hier prachtige wandel- en klimtochten maken naar nog nauwelijks betreden bergtoppen en middeleeuwse kloosters.

Extra resources for Afterburn/Aftershock (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Afterburn/Aftershock (Dutch Edition) by Day Sylvia,Tasio Ferrand


by Jason
4.2

Rated 4.51 of 5 – based on 8 votes